De 18e Brandoween gaat niet door.

Wij vinden het ontzettend jammer dit besluit te moeten nemen, maar het lukt ons dit jaar niet om een Brandoween neer te zetten waar wij trots op kunnen zijn en waar jullie plezier aan zullen beleven. Dit omdat er vanuit de wijk te weinig animo is om Brandoween dit jaar mee te organiseren.

Mocht je deze beslissing jammer vinden, neem dan contact met ons op, Wij kunnen namelijk heel veel hulp gebruiken bij de organisatie van Brandoween: in het bestuur, bij het uitzetten en plannen van de route, het organiseren van de workshops en het helpen op de dag zelf.

En heb je ideeën voor een eventuele Brandoween in 2020? Misschien een andere route, een andere indeling van de dag, andere workshops of dingen waar wij nog niet aan gedacht hebben, laat het ons dan weten. Dan kunnen we kijken of we samen nog een keer Brandoween kunnen organiseren.

De organisatie wil iedereen enorm bedanken voor de inzet van de afgelopen jaren.

Pin It on Pinterest

Share This