De commissie Brandoween

divider-01

Even voorstellen! Wij zijn het bestuur van het Brandoween event. Ondanks dat Brandoween meer is dan alleen onze commissie, namelijk de vele plein organisatoren en vrijwilligers. willen wij ons toch graag even op deze manier aan u kenbaar maken.

dsfsdfsdfdsfsdf

Jacob Diepenbroek

Voorzitter

Sinds 2015 bij het event betrokken. Het aanspreekpunt voor onze plein organisatie en planning, alsmede voor invulling en contactpersoon voor de diverse activiteiten.

Freek Weel

Penningmeester

Sinds 2018 bij het event betrokken. Naast sponsorwerving en onderhoud ook penningmeester van het event.

Tom Kuijpers

Hoofd vrijwilligers

Sinds 2015 bij het event betrokken. naast het zijn van het aanspreekpunt voor onze vrijwilligers verleent hij ook zijn medewerking aan tal van andere zaken voor dit event.

Jamey Adriaansen

Grafisch en webdesign

Sinds 2016 bij het event betrokken. Verantwoordelijk voor o.a grafisch design en web design.

Renee van Lierop

Organisatie

Sinds 2016 bij het event betrokken. Actief bij de organisatie van de workshops . tevens helpt zij mee bij de algehele organisatie.

Annemarie Diepenbroek

PR

Sinds 2017 bij het event betrokken. Actief als public relations manager en verantwoordelijk voor onze communicatie media.

Meehelpen? dat kan!

Meehelpen kan op diverse fronten. U kunt op de dag meehelpen bij de diverse zaken, of lid worden van onze commissie en meehelpen met de organisatie en realisatie van dit event.

BRANDOWEEN.NL

IS AANGESLOTEN BIJ

Pin It on Pinterest

Share This