27

oktober

De spookstad van Brabant

divider-01

17de

Editie

Ieder jaar vindt in de wijk Brandevoort van de gemeente Helmond, het grootste griezel evenement van de provincie plaats. Een spookachtige dag speciaal gericht op kinderen in de leeftijdscategorie van 4 tot 14 jaar. Ondanks dat het evenement gericht is op kinderen, valt er voor de volwassenen ook meer dan genoeg te genieten. Duizenden bezoekers komen ieder jaar naar Brandoween om te genieten van de vele activiteiten en griezelige spookshows.

Onze hoofdactiviteiten

Brandoween Kids Creatief Party

Een gezellige creatieve middag voor kids waarbij er van alles te beleven valt. Lekker knutselen, pompoen snijden! Volop plezier en verassingen staan te wachten op deze griezelige kids creatief middag.

Brandoween Griezel Hour

Een uurtje gratis griezelen en genieten van een daverende voorstelling. En wat die voorstelling dit jaar is? Dat houden we nog even geheim.

Brandoween Lampionoptocht

Als klap op de vuurpijl, de spooktocht door de mooi versierde straten van Brandevoort, bomvol griezel attracties en shows, voor jong en oud.

Onze Kracht

Sociaal

Het Brandoween evenement zou niet bestaan zonder de medewerking van de bewoners van de wijk Brandevoort. Ieder jaar weer komen de bewoners van de vele straten en pleintjes bijeen om tezamen voor een unieke aankleding en spectaculaire shows te zorgen. Dit maakt Brandoween tot een waar gezamenlijk sociaal evenement.

Non Profit

Het Brandoween evenement heeft geen winstoogmerk en is volledig non profit. Alle inkomsten die voortkomen uit de kaartverkoop, vloeien direct terug in het realiseren van dit evenement. Dit is ook nodig om het evenement te laten bestaan. Wij zijn hierbij ook afhankelijk van sponsoren die hun naam aan ons unieke evenement willen verbinden.

Uniek

Een waar uniek spookevenement, niet alleen door onze doelgroep van kinderen. Maar ook door de unieke locatie in de prachtige Vinex-wijk Brandevoort in de gemeente Helmond. Wij bieden niet een spooktocht met een boel Boe geroep, maar met professionele attracties en acts, van vuurspuwers tot dansspektakels. met knutsel- en dansmiddagen, waarbij een complete wijk tezamen komt om voor een geweldige ervaring te zorgen.

Opbouw

de opbouw van dit evenement kan zich onderverdelen in een aantal hoofdzaken die gezamelijk een basis vormen voor de realisatie en beleving van onze bezoekers.

Thema

Ieder jaar kiest de commisie Brandoween een uniek thema voor het evenement en kleed dit aan met een spannende speurtocht, verhalen, en shows.

Route

Ieder jaar word een route opgezet, en word medewerking gevraagd van de omwonende om deel uit te maken van dit evenement. Ondanks dat de route vaak hetzelfde blijft, is het ieder jaar weer een compleet ander avontuur.

Programma

Met een uitgebreid programma aan sub evenementen, attracties en shows is er voor ieder wel wat te beleven en te ontdekken in Brabants grootste spookstad.

Kaarten

Voor onze evenementen zijn diverse kaarten te koop, waarmee u zich verzekerd van een geweldige spookervaring en vele extras die speciaal voor onze kaarthouders gecreëerd zijn.

Zonder sponsors geen Brandoween

Brandoween zou niet bestaan zonder de medewerking en giften van onze sponsoren.

Dankzij de grootsheid van dit evenement is Brandoween een aantrekkelijk platform geworden en biedt

het vele mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht te brengen.

Social Media

Volg ons ook op de diverse social media sites

Facebook

Volg en like ons op facebook

Twitter

Het laatste nieuws op twitter

Youtube

Video’s op ons youtube kanaal

Instagram

Foto’s op ons instagram kanaal

Snapchat

Deel je foto’s met ons op Snapchat

BRANDOWEEN.NL

IS AANGESLOTEN BIJ

Pin It on Pinterest

Share This