Word sponsor van de grootste spookstad

divider-01

Speciaal voor onze sponsors hebben wij een aantrekkelijk sponsor-pakket samengesteld om uw bedrijf extra onder de aandacht te brengen. Stuur ons een bericht en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op om de mogelijkheden samen met u te bespreken.

Sponsor voordelen

Logo

Uw logo op onze sponsorpagina, flyers, posters, facebook, nieuwsbrief. Ontdek de mogelijkheden voor uw beeldmerk. Links naar uw site, advertenties op onze pagina, wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Persoonlijk

Een persoonlijk bedankwoord op de avond, een klein presentje speciaal voor u. Wij zetten onze top sponsoren graag in het zonnetje en bieden behalve drukwerk ook persoonlijke promotie van uw bedrijf of vereniging.

Exclusief

Gratis toegangstickets, consumpties en toegang tot onze exclusieve content zoals het e-boek van de Harteloze heks. Vraag naar ons speciale sponsorpakket. of bespreek de mogelijkheden voor een pakket op maat.

Contact

8 + 7 =

informatie folder brandoween

Informatie

brochure

Op onze site vindt u alle informatie omtrent ons evenement. Wilt u toch iets tastbaarders, download en print dan onze informatie brochure.

sponsor folder brandoween

Sponsor

brochure

In onze sponsor brochure vind u informatie die belangrijk voor u als toekomstige sponsor kan zijn. Download voor meer informatie onze informatie brochure. of neem voor verder vragen contact met ons op

Een kleine greep uit onze pakketten

Spookje

Speciaal samengesteld voor onze vrienden van Brandoween, ook met een kleine beurs kunt u ons steunen.

Vampier

Een mooi pakket om uw beeldmerk onder de aandacht te brengen.

Weerwolf

Volop extra’s en uw beeldmerk volop vertegenwoordigd.

Monster

Groots vertegenwoordigd op ons event, uw beeldmerk breed uitgedragen en alle extra’s tezamen.

BRANDOWEEN.NL

IS AANGESLOTEN BIJ

Pin It on Pinterest

Share This