Thema

divider-01

Om voor nog meer spanning en avontuur te zorgen, krijgt het Brandoween event ieder jaar een thema toegewezen om voor nog meer spanning en avontuur te zorgen. Dit geheel wordt aangekleed met een speurtocht en een exclusief en spannend verhaal

Thema 2016

Brandevoort behekst

Over het Thema

Brandevoort behekst

Brandevoort is onder een zware vloek gevallen van toverheks Pommelijn. De straten en pleinen van Brandevoort  zijn in spookachtige sferen. De bewoners zijn betoverd en gedwongen hun engste angsten uit te leven. Echter niet alles is verloren! De vloek kan verbroken worden, en de bewoners gered worden van hun nachtmerrie. Durf jij het aan?

De harteloze heks (exclusief voor kaarthouders)

De Harteloze heks is een verhaaltje speciaal geschreven voor het Brandoween event 2016. Het verteld het spannende verhaal van toverheks Pommelijn en haar avonturen die uiteindelijk leidden naar de aankomende Brandoween dag.

Speurtocht (exclusief voor kaarthouders)

Speciaal voor kaarthouders van dit event is een spannende speurtocht opgezet, die samenloopt met de gebeurtenissen van de harteloze heks. De speurtocht zal uiteindelijk het eindverhaal vormen van het grote avontuur van heks Pommelijn.

(Download is exclusief voor kaarthouders)

Brandevoort behekst

Pleinen

Ook dit jaar zijn de spookpleintjes volop bezig geweest om dit evenement weer tot een waar griezel festijn te maken. En er zal dan ook weer genoeg te beleven zijn op de route, Onze dank gaat wederom uit naar alle vrijwilligers die dankzij hun inzet, dit evenement mede mogelijk maken.

Nog meer

Naast de welbekende lampionoptocht valt er natuurlijk nog veel meer te beleven tijdens Brandoween. Zo is er een kids creatief party, de griezel hour en de afterparty. Kijk in ons programma voor meer informatie hierover.

Karthuizererf app

Dit jaar heeft het karthuizererf iets bijzonders in petto voor onze deelnemers. Zij hebben een heuze app voor de telefoon ontworpen die je tijdens de lampionoptocht door hun verhaal begeleid. Hou jij van pokemon achtige apps? Dan is deze interactieve gps app zeker iets voor jou! Sla hem op, op 29 oktober gaat de app live.

(Deze app is gemaakt door het Karthuizererf.)

Route

Bekijk de route van Brandoween 2016

Programma

Bekijk het programma van Brandoween 2016

Kaarten

Koop nu uw kaarten en krijg toegang tot onze exclusieve content

Zonder sponsors geen Brandoween

Brandoween zou niet bestaan zonder de medewerking en giften van onze sponsoren.

Dankzij de grootsheid van dit evenement is Brandoween een aantrekkelijk platform geworden en biedt

het vele mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht te brengen.

BRANDOWEEN.NL

IS AANGESLOTEN BIJ

Pin It on Pinterest

Share This