Thema

divider-01

Om voor nog meer spanning en avontuur te zorgen, krijgt het Brandoween event ieder jaar een thema toegewezen om voor nog meer spanning en avontuur te zorgen. Dit geheel wordt aangekleed met een speurtocht en een exclusief en spannend verhaal

Thema 2017

Monster Mania

Over het Thema

Monster Mania

De Baron van Brandevoort heeft een kist bemachtigd met daarin de vervelenste en gekste monsters. Op 28 oktober zal hij deze loslaten op Brandevoort en de wijk onderdompelen in een heuze monster mania. Durf jij het aan?

De Baron van Brandevoort

De Baron van Brandevoort is een verhaaltje speciaal geschreven voor het Brandoween event 2017. Het verteld het spannende verhaal van De Baron en is een vervolg op het verhaal van de harteloze heks van vorig jaar.

Speurtocht (exclusief voor kaarthouders)

Speciaal voor kaarthouders van dit event is een spannende speurtocht opgezet, die samenloopt met de gebeurtenissen van de Baron van Brandevoort. De speurtocht zal uiteindelijk het eindverhaal vormen van het grote avontuur van de Baron.

Monster Mania

Pleinen

Ook dit jaar zijn de spookpleintjes volop bezig geweest om dit evenement weer tot een waar griezel festijn te maken. En er zal dan ook weer genoeg te beleven zijn op de route, Onze dank gaat wederom uit naar alle vrijwilligers die dankzij hun inzet, dit evenement mede mogelijk maken.

Nog meer

Naast de welbekende lampionoptocht valt er natuurlijk nog veel meer te beleven tijdens Brandoween. Zo is er een kids creatief party, het griezel hour en de afterparty. Kijk in ons programma voor meer informatie hierover.

Rustpunt

Dit jaar Hebben we voor de vermoeide voetjes gezorgd voor een klein rustpuntje halverwege de route. Hier kun je even zitten en rusten onder het genot van een hapje en een drankje.

Route

Bekijk de route van Brandoween 2017

Programma

Bekijk het programma van Brandoween 2017

Kaarten

Koop nu uw kaarten

Zonder sponsors geen Brandoween

Brandoween zou niet bestaan zonder de medewerking en giften van onze sponsoren.

Dankzij de grootsheid van dit evenement is Brandoween een aantrekkelijk platform geworden en biedt

het vele mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht te brengen.

BRANDOWEEN.NL

IS AANGESLOTEN BIJ

Pin It on Pinterest

Share This