Thema

divider-01

Om voor nog meer spanning en avontuur te zorgen, krijgt het Brandoween event ieder jaar een thema toegewezen om voor nog meer spanning en avontuur te zorgen. Dit geheel wordt aangekleed met een spannende speurtocht.

Thema 2018

Brandovanië

weerwolven & vampieren

Over het Thema

Brandovanië weerwolven & vampieren

Brandevoort wordt dit jaar overspoeld met monsterlijke weerwolven en gevaarlijke vampieren. Een strijd der monsterlijke titanen in Brandevoort, of moet ik zeggen Brandovanië.Dit jaar is Brandevoort in volle Halloween stijl met een thema dat iedereen kippenvel veroorzaakt. Durf jij het aan?

Workshop (exclusief voor kaarthouders)

Ok dit jaar is er weer de kids creatief party.Vanaf 15.30 uur kun je met ons meedoen aan Brandoween Creatief. Bij het Sportpark kun je aan allerlei leuke activiteiten deelnemen zoals pompoen snijden, schminken, knutselen en nog veel meer, zodat je goed voorbereid bent voor de spooktocht.

Speurtocht (exclusief voor kaarthouders)

Speciaal voor kaarthouders van dit event is een spannende speurtocht opgezet. Uit de juiste inzendingen word tevens een winnaar geloot die een super leuke prijs wint. Maar let op: de speurtocht is niet zonder gevaar!

Brandovanië weerwolven & vampieren

Pleinen

Ook dit jaar zijn de spookpleintjes volop bezig geweest om dit evenement weer tot een waar griezel festijn te maken. En er zal dan ook weer genoeg te beleven zijn op de route, Onze dank gaat wederom uit naar alle vrijwilligers die dankzij hun inzet, dit evenement mede mogelijk maken.

Nog meer

Naast de welbekende lampionoptocht valt er natuurlijk nog veel meer te beleven tijdens Brandoween. Zo is er een kids creatief party, de griezel hour en de afterparty. Kijk in ons programma voor meer informatie hierover.

Rustpunt

Dit jaar vind u wederom ons rustpunt op het schoolplein van de Vendelier (hooflocatie). jullie hebben aangegeven dit zo leuk te vinden, dat we dit jaar het rustpunt weer inrichten. Dan kun je onderweg weer even op adem komen van alle spanning en daarna weer vol goede moed verder gaan.

Route

Bekijk de route van Brandoween 2018

Programma

Bekijk het programma van Brandoween 2018

Kaarten

Koop nu uw kaarten en krijg toegang tot onze exclusieve content

Zonder sponsors geen Brandoween

Brandoween zou niet bestaan zonder de medewerking en giften van onze sponsoren.

Dankzij de grootsheid van dit evenement is Brandoween een aantrekkelijk platform geworden en biedt

het vele mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht te brengen.

BRANDOWEEN.NL

IS AANGESLOTEN BIJ

Pin It on Pinterest

Share This