Vrijwilliger worden

divider-01

Wilt u meewerken aan de grootste spookstad van Brabant. Dat kan!

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die ons team willen versterken. Helpen kan op verschillende manieren.

Zo kunt u ons op de dag helpen met de diverse activiteiten, maar ook achter de schermen kunnen wij uw hulp goed gebruiken.

Wilt u een actievere rol bij het plannen en organiseren van dit event, ook in onze commissie hebben wij diverse mogelijkheden.

Volop mogelijkheden

Commissie

Wilt u een actieve rol in de organisatie van Brandoween? Kom ons team dan versterken als commissie-lid! Wij komen als commissie ongeveer 1x per maand bijeen om tezamen in gezellige sfeer dit event te realiseren.

Vrijwilliger op de dag

Ook op de dag zelf kunnen wij de nodige handjes gebruiken, van begeleiding tijdens Brandoween creatief en de Kids party, tot begeleider, planner, controleur, enz. tijdens onze spooktocht. Wilt u meewerken aan het succes van dit event? en bent u in voor een gezellige en spookachtige dag? meld u dan nu aan.

Activiteit

Bent u liever actiever bezig en heeft u een spookattractie, optreden of een ander activiteit waarmee u wilt bijdragen aan ons event? Ook dat kan! Vraag hiernaast naar onze mogelijkheden of meld uw activiteit aan via onze aanmeld-pagina. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

13 + 7 =

BRANDOWEEN.NL

IS AANGESLOTEN BIJ

Pin It on Pinterest

Share This